23 Μαΐ 2008

4 στα 5 = τζίφος!

Οι πέντε λόγοι που απορρίπτεται το εθνικό χωροταξικό σχέδιο απο το ΠΑΣΟΚ :
  • Περιφρονεί τη βιώσιμη ανάπτυξη,
  • ευνοεί τη συγκέντρωση της ανάπτυξης στα ήδη κορεσμένα κέντρα,
  • δεν ρυθμίζει την εκτός σχεδίου δόμηση,
  • αγνοεί τις ιδιαιτερότητες της Ελλάδας και ιδιαίτερα των νησιών και
  • αποτελεί ομπρέλα στο ειδικό χωροταξικό για τον τουρισμό, το οποίο, δυστυχώς, παραδίδει, τις καλύτερες περιοχές της χώρας σε μεγάλα κατασκευαστικά συμφέροντα

Τέσσερα στα πέντε στο στόχο ... αλλά το πέμπτο είναι το σημαντικότερο . Κι αν σ' αυτό τα μασάς, τότε έχεις κάνει μια τρύπα στο νερό!

Η εκτός σχεδίου δόμηση δεν "ρυθμίζεται" .... Καταργείται !!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

To ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ, και το ίντερνετ νωρίτερα!...
Οι φοβικοί αρχομανείς για να καθυστερήσουν την ολική κατάρρευσή τους και να αποσπάσουν την προσοχή μας από την ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ και τη δοκιμασμένη ΣΥΜΦΙΛΙΩΤΙΚΗ ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ, μας ενοχοποιούν συλλογικά για την ανικανότητά τους και τις φυσικές αλλαγές στο κλίμα και πουλάνε πολυτελείς "εναλλακτικές" ολιγόχρονες μπλόφες: βι-αι-οκαύσιμα, τοξικά πάνελ, πανάκριβες ανεμογεννήτριες, "ακίνδυνα" ραδιενεργά κλπ.
Όσοι φίλοι θέλετε, από τους εκατοντάδες που είδατε το βιντεάκι για την κατάρρευση των φοβικών Μάγια (λόγω ξηρασιών μετά από ΨΥΞΗ των ωκεανών και λιγότερες βροχές, όπως ακριβώς συμβαίνει ΣΗΜΕΡΑ), και τις σημερινές προοπτικές, η διεύθυνσή του για να το διαδώσετε είναι:
http://www.youtube.com/watch?v=dXSHtsOztRk
http://aftarkia.wordpress.com
Το μέλλον μας εξαρτάται κυρίως από μας κι όχι από τα σκιάχτρα!
Είμαστε ευγνώμονες στους ιστοχώρους που φιλοξενούν παρόμοιες φιλειρηνικές προτάσεις, τις οποίες τα ιερατεία και τα ΜΜΕ τους αποσιωπούν εγκληματικά, αν και όχι αιώνια!