4 Μαΐ 2008

Αργείτες Ποδηλάτες


" Ως φίλοι του ποδηλάτου που χρησιμοποιούμε το ποδήλατο ως κύριο μέσο μετακίνησής μας μέσα στην πόλη διαπιστώνουμε πως δεν υπάρχουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη μας και δεν προβλέπεται κάποιος σχεδιασμός για ασφαλή και εύκολη κίνηση ποδηλατών.

Αποτέλεσμα της παράλειψης αυτής είναι η συνέχιση και περαιτέρω αποθάρρυνση της χρήσης του ποδηλάτου στην πόλη μας. Το ’Αργος είναι από τις λίγες πόλεις της Ελλάδας που προσφέρεται η χρήση του ποδηλάτου αλλά έχει καταντήσει με τις κακές κυκλοφοριακές επιλογές που εφαρμόζονται να είναι μια από τις χειρότερες για τη χρήση του ποδηλάτου.

Ζητάμε ΑΜΕΣΑ να επανασχεδιαστούν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και να γίνει σχετική μελέτη για την ένταξη του ποδηλάτου ως βασικό μέσο μετακίνησης των κατοίκων της πόλης μας με δίκτυο ποδηλατοδρόμων και θέσεις για τη στάθμευσή του σε όσα πεζοδρόμια και δρόμους το επιτρέπουν..."
Η πρωτοβουλία για το ποδήλατο στο Άργος μόλις αρχίζει. Καλή επιτυχία.

2 σχόλια:

homo-gr είπε...

Kalh epityxia Prepei na ginoyn ipodomes gia podilata se oles tiw ellhnikes poleis

ritsmas είπε...

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΑΡΓΟς ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΟΥ...ΠΡΟς ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΓΩ ΑΚΙΝΗΤΟΠΙΟΙΩ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΠΟΔΗΛΑΤΗς ΕΝΩ Ο ΔΙΠΛΑΝΟς ΜΕ ΜΟΥΤΖΩΝΕΙ....ΔΕ ΒΑΡΙΕΣΑΙ , ΠΟΛΙΤΙΣΜΟς ΣΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΑΛΛΟς