29 Μαΐ 2008

Πούσαι ρε Βάγγο?

Μπορεί να με ενημερώσει κάποιος παρακαλώ αν ο κ. ΒΒ - γνωστός και ως Benny the loοser - έχει κάποια σχέση εργασίας με τις εταιρείες δημοσκοπήσεων (εκτός από αυτή που ξέρουμε με το Συγκρότημα και τον fuehrer pretender the great)?

Γιατί πως αλλιώς εξηγείται ότι μόλις πάει το ΠΑΣΟΚ να τσιμπήσει λίγο στη διαφορά με τη ΝΔ και ο ΓΑΠ στην "καταλληλότητα" με τον Μπούλη , εμφανίζεται από το πουθενά ο ΒΒ και λέει αυτά που εγγυώνται ότι στις επόμενες δημοσκοπήσεις θα πάρουμε πάλι την κατηφόρα?

Update: φαίνεται ότι ο ΒΒ the looser , κατάλαβε ότι παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις του περί ΠΑΣΟΚ- ΣΥΡΙΖΑ και φρόντισε μόλις να δώσει διευκρινίσεις στο ιστολόγιο του. Λέει ο ΒΒ:

" Ο κ. Αλαβάνος είπε ότι τυχόν συνεργασία του Συνασπισμού με το ΠΑΣΟΚ θα ήταν κάθοδος στον Άδη. Σύμφωνα με την ορθόδοξη θεολογία η κάθοδος στον Άδη είναι προϋπόθεση της ανάστασης. Αυτή είναι η διαφορά ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και το Συνασπισμό. Γι΄ αυτό πρέπει το ΠΑΣΟΚ να διεκδικήσει την αυτοδύναμη πλειοψηφία, μια πλειοψηφία ικανή να συνεργαστεί και με άλλες δυνάμεις όπως είναι ο Συνασπισμός. Αλλά ένα ΠΑΣΟΚ παρακλητικό που εμφανίζεται να ζητά συνεργασία για να δίνει την ευκαιρία στον κ. Αλαβάνο να την απορρίπτει, δεν είναι το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου, δεν είναι το ΠΑΣΟΚ που θέλει η προοδευτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού."
Πωωωωωωπω ... τι είπε ο άνθρωπος !!! Τις κάλτσες του !!!! Μένω άφωνος!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον εδώ χρειάζεται ένα γιαουρτάκι και όχι καφέ όπως την προηγούμενη φορά.