2 Ιουν 2008

Άπαντες απόντες ...

Η ΔΕΗ αύριο προγραμματίζει διακοπές ρεύματος, λόγω της συνεχιζόμενης κατάληψης στους ταινιόδρομους του ΑΗΣ Αγ.Δημητρίου από κατοίκους της περιοχής. Ίδιες διακοπές, σαν αυτές που γίνονταν πριν μερικούς μήνες, όταν η ΓΕΝΟΠ έκανε απεργία για το ασφαλιστικό. Μόνο που σήμερα η είδηση δεν είναι πρώτο θέμα στα δελτία. Δεν ήταν καν θέμα σε άλλα δελτία πλην του ΣΚΑΪ (και εκεί τελευταίο).

Βλέπετε οι συνδικαλιστές είναι πρώτες φίρμες στα παράθυρα. Οι άνεργοι και οι οικολόγοι του Αγ.Δημητρίου , δεν είναι και τόσο ... τηλεοπτικοί. Όταν κάποιοι "πάλευαν" για τη σύνταξη τους (και όλα τα άλλα προνόμια τους) ήταν πρώτο θέμα. Τώρα που κάποιοι παλεύουν εδώ και τρεις εβδομάδες (!!!) για τη δουλειά τους και τη ζωή τους, αυτών και των παιδιών τους, όλοι είναι απόντες... ΜΜΕ, κυβέρνηση, κόμματα ... όλοι ... ακόμη και ο cool Alexis.
Και αύριο κάποιοι θα δυσανασχετήσουν που δεν θα μπορούν να ανάψουν το air condition τους στο πολυτελές γραφείο τους ή στη δημόσια υπηρεσία τους.
Και εσύ ρε Γιώργο ... καλά τα είπες (πάλι) στο Σύνταγμα ... το ακροατήριο σου το είδες? Μέτρησες πόσοι δεν ήταν συνταξιούχοι? Κάτω από 60 μήπως? Μήπως θάταν καλύτερα να τα πεις στον Αγιο Δημήτρη στην Κοζάνη?

Δεν υπάρχουν σχόλια: