25 Ιουν 2008

Εδώ ο κόσμος (ξανα)καίγεται ...


... και εμείς ασχολούμαστε με τον ΓΕΝΝΑΙΟ ΒΙΟ ΤΟΥ Θ.ΤΣΟΥΚΑΤΟΥ!

Ειδικά ο Ευάγγελος "χάνω πάντα" Βενιζέλος, ο οποίος λέει "θέλει να μάθει" (γιατί προφανώς δεν ξέρει) "όλη την αλήθεια για τη Ζήμενς" !!!

Μήπως έχω πάθει παράκρουση και ακούω (και διαβάζω) συνέχεια βλακείες (και δεν εννοώ τη Rodia φυσικά)?

Πάω να κάνω λίγο ποδήλατο στους ανύπαρκτους ποδηλατόδρομους της διψασμένης πόλης μου, πριν δω τον ημιτελικό τον ημιτελικό του euro, στον οποίο εγώ ΔΕΝ είμαι με την Τουρκία, αν και δεν έχω πάρει μίζα!

2 σχόλια:

Khlysty είπε...

Ούτε κι εγώ ήμουν με την Τουρκία, αλλά εγώ δεν πιάνομαι: δηλώνω έκπαλαι γερμανόφιλος στο ποδόσφαιρο (και, επίσης, δεν έχω πάρει μίζα...). Όσον αφορά, δε, στον κ. Βενιζέλο, τά'γραψα και πρόσφατα, θα τα πω για τελευταία φορά: από την ήττα του και δώθε διακρίνω μια έλλειψη επιχειρημάτων, θέσεων, ουσίας. Όταν λέει κάτι, δήθεν τάχα μ' σοβαρό, το λέει με ύφος παπού που βλέπει πιτσιρίκια να παίζουν μπάλα και τους κάνει παρατηρήσεις "για το καλό τους", "να μην χτυπήσουν", "εμείς στην ηλικία σας σεβόμασταν τους μεγαλύτερους" κλπ ad nauseum...

spallantzas είπε...

@khlysty
Είπαμε ... το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα στο οποίο παίζουν 11 εναντίον 11 και στο τέλος κερδίζουν πάντοτε οι Γερμανοί .... εκτός - συμπληρώνω εγώ - και παίζουν με τους Ιταλούς! Που δεν έπαιζαν χθες!