23 Ιουν 2008

Οι Ράμπο του ΠΑΣΟΚ


Αυτό πρότειναν "με μια φωνή" Βενιζέλος και Σκανδαλίδης ! "Εσωτερική κάθαρση" λένε! Τόσα χρόνια όλα ήταν καλά και όποτε υπήρχε έστω και υποψία "λαμογιάς" ... "προείχε η ενότητα" ! Τώρα? Είναι ένας κομψός τρόπος να εμφανιστούν ως οι "καθαροί" και να πετάξουν το μπαλάκι στον ΓΑΠ.

Έχω μια απορία : Ποιος θα "ελέγξει" ποιον? Τι είναι το ΠΑΣΟΚ ? Δημόσια Υπηρεσία? Ανώνυμη Εταιρεία? Τέτοιες προτάσεις μόνο πικρό γέλιο προκαλούν! Εγώ λέω σύντροφοι να το αποφύγουμε, γιατί οι "πράσινοι Ράμπο" μπορεί να βρουν καμιά ατασθαλία και μετά να ζητάνε "μίζα" από τους εμπλεκόμενους και τους υπεύθυνους οικονομικού για να την καλύψουν!

Δεν έχω να σχολιάσω τίποτα περισσότερο ... βαρέθηκα να λέω τα λέω τα ίδια και τα ίδια! Το κάνω εδώ και δύο και βάλε χρόνια ! Ποιος με άκουσε? Κανείς! Τώρα ήρθε ο λογαριασμός ! Και ακόμη δεν έχουμε κάνει σούμα!

Υστερόγραφο : Εσύ, Χάρη Καστανίδη, ξέρεις πολλά! Και εσύ, Κώστα Λαλιώτη, ξέρεις ακόμη περισσότερα! Γιατί δεν μιλάτε?

3 σχόλια:

pmitsiou είπε...

Πόσες μικρές siemens της Αργολίδας έχουν δώσει λεφτά σε μικρούς Τσουκάτους; Πιστεύεις ότι τα δύο μεγάλα κόμματα έχοπυν διάθεση να αλλάξουν κάτι;

Εγω έχω την αίσθηση πως όχι.

spallantzas είπε...

@παντελή
Όχι δεν το πιστεύω. Αλλά το πιστεύουν κάποιοι άλλοι όπως βλέπεις. Και μάλιστα έχουν και έτοιμη τη λύση. Και εμείς οι πολίτες θα πέσουμε άλλη μια φορά στη φάκα. Δυστυχώς.
Τώρα επικρατεί το "ο σώζων εαυτόν σωθήτω".
Και όπως "βιάζεται σκοντάφτει"!

Πέτρος ΚΟΥΠΕΓΚΟΣ είπε...

Αυτό είναι το πρόβλημα stefan! Η ...φάκα, χάριν της οποίας γίνεται ότι γίνεται, φανερά και κρυφά.

Η φάκα που "στήνεται" και ξανα ..."στήνεται" όταν την πολιτική πνίγουν οι "επετηρίδες".

Αυτό το περίφημο ΤΕΛΟΣ, πρέπει επιτέλους να έρθει πραγματικά με την αποπομπή όσων έχουν λερώσει και λερωθεί από αυτό το μελάνι της αλαζονείας, της απρονοησίας, όσο και της αδυναμίας...

Κάποιοι εθελοτυφλούν συνειδητά, όμως τούτη τη φορά έχουν πολλοί περισσότεροι σειρά...