3 Ιουλ 2008

4 χρόνια και 1 μήνας ...

Το πρώτο (!) newsletter της ευρωκοινοβουλετικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα , τέσσερα (ευχαριστώ για την επισήμανση) χρόνια και ένα μήνα μετά την εκλογή τους και μόλις 11 μήνες πριν την επόμενη. Είναι απορίας άξιο τι ήταν αυτό που καθυστέρησε τόσο πολύ την δημιουργία ενός τόσο χρήσιμου εργαλείου. Η έλλειψη υποστήριξης από το τμήμα διαδικτύου του κόμματος? Δεν μπορώ να το φανταστώ, γιατί για τους ανθρώπους του διαδικτύου του ΠΑΣΟΚ κάτι τέτοιο θα ήταν παιχνιδάκι (απορώ δε, γιατί για το σχεδιασμό του newsletter απαιτήθηκε και τεχνική υποστήριξη επι πληρωμή!). Η απουσία γραμματειακής υποστήριξης ? Από ότι ξέρω η ομάδα έχει οργανωμένο γραφείο τύπου! Η έλλειψη πόρων? Μα θα μπορούσε να μην κόστισει ούτε ευρώ!


Τέλος πάντων .. κάλλιο αργά παρά ποτέ! Διαβάστε ολόκληρο το newsletter και σχολιάστε!

2 σχόλια:

tractatus είπε...

Ακριβώς αυτό σκέφτηκε κι εγω όταν μου το έστειλαν...δλδ τώρα πρέπει να ξέρουμε τι γίνεται στην Ευρωβουλή...και να μετράμε κεφάλια;

Ανώνυμος είπε...

...ΤΕΣΣΕΡΑ χρόνια είναι και 1 μήνας!!!, αλλά ...οι εκλογές για την Ευρωβουλή είναι τον 5ο χρόνο, δηλαδή διανύουμε τους τελευταίους 11 μήνες που θα ...πληροφορηθεί η Ελλάδα την απόδοση της ...dream team της Ευρώπης!
Σπίρτα είναι!!!