18 Νοε 2008

Γιατί?


Πολλά γράφτηκαν για την έρευνα της VPRC για τους bloggers! Εγώ ένα δεν κατάλαβα! Γιατί δεν υπάρχουν ασφαλή συμπεράσματα για τον δείκτη οικονομικού φιλελευθερισμού για τους ΠΑΣΟΚΟΥΣ και τους Οικολόγους Πράσινους?

6 σχόλια:

αντωνης είπε...

Και στο δεικτη πολιτισμικου φιλελευθερισμου στην ερευνα γραφει "οτι εξαιρουνται το ΠΑΣΟΚ και το ΚΚΕ καθως δεν προκυπτουν ασφαλη συμπερασματα"

spallantzas είπε...

@Αντώνη
Ναι? δεν τό είδα! Φαίνεται ότι εκτός από άσχετοι με την οικονομία, είμαστε και ... βάρβαροι! :-)

Ανώνυμος είπε...


Αντικρουόμενες οι απόψεις, που δίνουν την εικόνα ότι δεν ξέρουν τι θέλουν (ή τι νομίζουν ότι θέλουν), με αποτέλεσμα να μην μπορούν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα.

bbchris είπε...

Δεν διάβασα όλη την έρευνα, μόνο τις 30 -35 πρώτες διαφάνειες.
Το πρώτο συμπέρασμα που βγάζω είναι ότι έχουμε ένα δείγμα που δεν απαντά με την αλήθεια του, αλλά σαν τεστ, τι είναι mainstream κατά περίπτωση. Λες και κάποιος αόρατος διορθωτής θα τους βάλει κακό βαθμό και θα βγουν αναχρονιστικοί.

Επειδή η ιστορία μυρίζει από μακρυά Ομπάμα, ας ελπίσουμε ότι οι αναλυτές της έρευνας θα φτάσουν στο οφθαλμοφανές συμπέρασμα οτι η ομάδα που αποκαλείται «ελληνική μπλογκόσφαιρα» είναι εν ολίγοις Ο.Φ.Α. Κοινώς όπου φυσάει ο άνεμος πάμε...

Ανώνυμος είπε...

@ανώνυμο
Πως προκύπτου οι "αντικρουόμενες απόψεις" όταν απλά επιλέγεις μια από πολλές απαντήσεις? γιατί δεν ισχύει το ίδιο για έναν ψηφοφόρο του ΛΑΟΣ ή του ΣΥΡΙΖΑ?

@b.b.chris
εγω νομιζω ότι η ιστορία μυρίζει από μακριά ...έρευνα Technorati! Αντιγραφή πλήρης.

Ανώνυμος είπε...

Eίχε το βίντεο στο συρτάρι 2 μήνες?Να ετοιμάζεται ο εισαγγελέας παρακαλώ.Θέλει και προανακριτική?Τώρα θα την ψηφίσει και η Ν.Δ.Ε,ρε γλέντια!!!!