16 Δεκ 2008

Αποκλειστικό ! Η Αγία και Ομοούσιος Τριάς του Ναυπλίου στο "γιαλί"!

Αποσπάσματα από τη χθεσινή συνέντευξη του "ανεξάρτητου" δημάρχου Ναυπλίου και των "πασόκων" ακολούθων του στο TV SUPER


Και για όσους ακόμη δεν καταλάβατε, αυτή η δημοτική αρχή ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!

Update : Τα βασικά σημεία (και τα ... μαργαριτάρια) της συνέντευξης

  • Ο Αναγνωσταράς μας είπε ότι οι μελέτες της Ομάδας Μαΐστρου για την παλιά πόλη ήταν "δική τους ιδέα και πρόταση που αποδέχτηκαν και οι άλλες παρατάξεις"!!! Μας είπε ότι "έγινε διαβούλευση για το επιχειρησιακό σχέδιο" και αυτό αποδεικνύεται από το ότι "παρατάξεις της αντιπολίτευσης κατέθεσαν και γραπτώς προτάσεις, άρα διαβουλεύτηκαν με τους δικούς τους" !!!
  • Ο Τσιόδρας μας είπε ότι δεν μπορεί ο Δήμος να λέγεται Ναυπλίου γιατί "δεν είναι δήμος μιας περιοχής, αλλά των κατοίκων της" (κι ας είναι αυτοί πια Αγγλοι, Γάλλοι, Πορτογάλοι, Έλληνες και Οθωμανοί!). Μας είπε ότι "με δική του πρωτοβουλία" το ΔΣ θα συνεδριάζει και σε ανοιχτούς χώρους, όπως το Βουλευτικό για τη μεγαλύτερη συμμετοχή των πολιτών (!!!). Μας είπε επίσης ότι οι νέοι "πέφτουν στη μάστιγα των ναρκωτικών"(!!!) , λες και είναι λακκούβα στο δρόμο!!!
  • Η ατραξιόν της βραδιάς, ο Δημητρης Κωστούρος, μας είπε ότι ούτε λίγο ούτε πολύ τα έργα που έχουν γίνει στην πόλη τα τελευταία δυο χρόνια δεν έχουν ξαναματαγίνει από την εποχή του Καποδίστρια!!! Ότι αυτή τη στιγμή γαζώνεται η πόλη "για να περάσουν τα ευρυζωνικά δίκτυα" (!!!) που θα προσφέρουν υπηρεσίες στον πολίτη (τι υπηρεσίες μάλλον δεν έχει ιδέα). Μας είπε ότι για τη σύνταξη του επιχειρησιακού σχεδίου υπήρξε οργασμός δουλειάς και διαβούλευσης (τέτοιος που τελικά ψηφίστηκε το ΕΣ της ... Λαμίας και όχι του Ναυπλίου), ότι αξίζει να παίρνεις δάνειο 2.000.000€ για να αγοράσεις ένα οικόπεδο για να φτιάξεις σχολείο (άσχετα αν αυτό ειναι αρμοδιότητα της Νομαρχίας). Μας είπε τέλος ότι η νέα δημοτική επιχείρηση Πολιτισμού θα είναι κοινοφελής επιχείρηση και άρα "δεν θα έχει τεράστια κέρδη" (μάλλον θα έχει μεγάλα κέρδη μόνο!!!)
Τι δεν μας είπαν ? Πολλά! Πάρα πολλά! Βάλτε "Ναύπλιο" στην αναζήτηση αυτού του ιστολογίου και θα δείτε, για να μην τα ξαναγράφω!

Μετά από όλα αυτά, πέρα από το ότι πέρασαν ούτε 24 ώρες για να δικαιωθώ για το προηγούμενο ποστ μου, είμαι βέβαιος ότι σήμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο θα έρθει αρκετός κόσμος να ... συγχαρεί τη Δημοτική Αρχή για το έργο που προσφέρει στην πόλη! Και να ...διαλέξει τα ...φανάρια, τα παγκάκια και τους σκουπιδοντενεκέδες που θα δεσμευτούμε όλοι μαζί ότι από εδώ και στο εξής θα βάζουμε στην παλιά πόλη!


Και μια ...παραίνεση προς το τοπικό ΠΑΣΟΚ. Αν συνεχίσει να εκδίδει μια δυο ανακοινώσεις το μήνα για τα προβλήματα της πόλης, ίσως ταρακουνηθούν λίγο τα πράγματα! Αρκεί παράλληλα να αποφασίσει ότι όσοι σήμερα στηρίζουν αυτό τον Δήμαρχο, δεν μπορούν στο μέλλον να έχουν θέση σε μια ΑΛΛΑΓΗ δημοτικής αρχής. Οι ίδιοι άλλωστε -φάνηκε καθαρά χθες - το γνωρίζουν , γιαυτό και τον πιέζουν να ξανακατέβει! Μην τους δίνουμε λοιπόν εμείς ελπίδα επιβίωσης!Με τις υγείες μας και ...καλά Χριστούγεννα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: