8 Ιαν 2009

Εδώ καράβια χάνονται ...

Ααααχχχ ... θυμήθηκα τα νιάτα μου τη δεκαετία του '80 με αυτά που διαβάζω για την αντιπαράθεση Τσίπρα - Παπαρήγα τις τελευταίες ημέρες. Αλλά αυτό που διάβασα σε τοπικό νεολαιίστικο ιστολόγιο είναι κυριολεκτικά ... "έργο τέχνης"! Τόσο η "μπροσούρα δρόμου" της ΚΝΕ, όσο και οι απάντηση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ!

Εγώ δεν αντέχω να σχολιάσω ! Διαβάστε και σχολιάστε εσείς! Διαβάστε και το ... "σχόλιο" και ...κλείσατε ως προοδευτικός πολίτης!

8 σχόλια:

still-elate είπε...

Η σύνδεση, να υποψιαστώ είναι απευθείας με ΣΥΡΙΖΑ Περάματος, εε???
Εκτός αν είναι από τη δεύτερη τους δύναμη, στην Νέα Πεντέλη. Εκεί ξέρουν καλά τί θα πει "λαϊκή οικογένεια".



Καλή χρονιά!!!

ΥΓ, ετσι για πλάκα στην περιοχή που εχει την πρωτιά του ο ΣΥΡΙΖΑ δες ενδεικτικες τιμες.

http://www.spiti24.gr/Athina/spitia_enoikio-Nea_Penteli.html

http://www.tospitimou.gr/main/properties_results.jsp

still-elate είπε...

sorry, ο δευτερος συνδεσμος ειναι αυτος: http://www.spiti24.gr/Athina/spitia_agora-Nea_Penteli.html

Raindog είπε...

1. Εδώ καράβια χάνονταν και κάποιοι ανάβανε κεράκια σε συγκεντρώσεις στην 4η Στάση Κηπούπολης Περιστερίου (πίσω από το σούπερμάρκετ Βασιλόπουλου).

2. Μάθημα καιροσκοπισμού (εις την παλαιοκομμουνιστικήν: οπορτουνισμός): Περιμένουμε την κυβέρνηση να πέσει ως ώριμο φρούτο, ενώ τους άλλους τους τρώει η αρκούδα (που έλεγε και το παλιό τραγουδάκι του κουρεμένου πρώην τροβαδούρου). Και ύστερα οι πρώην καταλληλότεροι περιμένουν τους επόμενους καταλληλότερους να πέσουν ως ώριμο φρούτο και η ζωή τραβάει την ανηφόρα, με Βατοπέδια, με Πόρτο Καρράδες, με Ζίμενς, με χρηματιστήρια και με ματσούκι (και από τους μεν και από τους δε στις πλάτες μας). Τώρα που είπα ματσούκι ερωτώ: πού είναι η Ματσούκα, οέο;

3. Να χαίρεστε τον Χρυσοχοΐδη (από άλλο σχετικό ανέκδοτο): Ήγγικεν γαρ η ώρα να πάρουμε και το χρίσμα από τον Ομπάμα (όταν θα έρθει το θείον βρέφος εν τη βασιλεία του): το πήραμε το χρίσμα από τον Παπαχελά, πού θα πάει θα συμφωνήσει και ο Πρετεντέρης, όταν όλες οι συμφωνίες κλείσουν και τα σκυλιά θα δεθούν ξανά με τα λουκάνικα. Και τότε θα σχιστεί το παραπέτασμα και θα έρθει ξανά ο Βερελής (ο κάθε βερελής) στον θρόνο του και ο Βενιζέλος στο υπουργείο Πολιτισμού. Όπως λέμε ο Λουμίδης στους καφέδες. Γιατί εμείς γνωρίζουμε πάντα να κάνουμε business as usual. Και τις κάνουμε καλύτερα...

ΥΓ1. Καλό το χιούμορ, για την ταμπακέρα τίποτα;
ΥΓ2. Έχουμε τίποτε καλές πληροφορίες για το real estate της Αγίας Παρασκευής (έχω ένα σπιτάκι εκεί και θέλω να το "σκοτώσω", για να αγοράσω μετοχές της Ζίμενς με ρήτρα Δρυός (ο Δρυς, της Δρυός, τον Πρωτόπαπα, ώ Πάχτα).

spallantzas είπε...

@raindog
και είχα αρχίσει να ανησυχώ ότι το χιούμορ έχει χαθεί στις μέρες μας! Αλλά τώρα σοβαρά... σε μένα ρε φίλε αυτά? Αφού ξέρεις καλά ότι τα ...προσυπογράφω!
και μη μου πεις τώρα ότι κι εσύ δε γέλασες (πικρά έστω) με την ... ναυπλιώτικη αντιπαράθεση ΚΝΕ-ΚΟΕ γιατί ...θα χάσω πάσα ιδέα! Από τη μια ο φέρελπις "κομμουνιστής" Δηκηγόρος που αισθάνεται πάντοτε νέος (!) και από την άλλη οι "διαρκώς σε επανάσταση" ΚΟΕΔΕΣ που έχουν δει το ΣΥΡΙΖΑ ως και καλά "μαγαζί γωνία" και επιχειρούν να πείσουν αμούστακα παιδιά (συχνά και μεγαλύτερους , τρομάρα μας) ότι ... "να ! από Δευτέρα έχουμε επανάσταση"!!!
Και κάπου αλλού φίλε μου, άλλοι γνωστοί του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ ψηφίζουν δεξιό Δήμαρχο, κάνουν μπίζνες μαζί του και θεωρούν την "άλλη πρόταση" προδότες! Για να μην ξεχνιόμαστε εεε!

spallantzas είπε...

@raindog
και για την ταμπακιέρα. δεν έχω ιδέα από real estate! Ρώτα κατά ... Μύλους μεριά! Ξέρεις!

spallantzas είπε...

Επειδή κάποιοι παρεξήγησαν (εύλογα μάλλον) το τελευταίο μου σχόλιο, να πω πως δεν είναι αυτό που νομίζουν! Ο raindog ...κατάλαβε!

Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.