11 Φεβ 2009

Ο αμετανόητος κύριος "τίποτα"!

"Όταν το θέμα δε σε συμφέρει, άλλαξε κουβέντα ή φύγε μακριά" !

Αυτό εφαρμόζει με ευλάβεια ο Δημήτρης Αβραμόπουλος από τότε που εμφανίστηκε στην πολιτική σκηνή της χώρας. Μάστορας στην επικοινωνία, μαιτρ στο να παρουσιάζει το άσπρο μαύρο, χέλι στο να ξεγλιστράει από τις κακοτοπιές, καταφέρνει να διατηρείται επικοινωνιακά στο προσκήνιο, χωρίς να κάνει απολύτως ΤΙΠΟΤΑ!

Η τελευταία δήθεν "ανταρσία" και κόντρα με τον Σουφλιά περί δήθεν έλλειψης εθνικού σχεδίου εξόδου από την κρίση, ήταν ένα έξυπνο κόλπο για να καλύψει επικοινωνιακά την ανυπαρξία του στο υπουργείο υγείας, όσο καιρό είναι εκεί υπουργός. Άλλωστε πριν τον ανασχηματισμό, φώναζε παντού ότι ολοκλήρωσε το ...μυθικό έργο του και στην υγεία και προτιμάει να αλλάξει υπουργείο! Ο Καραμανλής όμως δεν του έκανε τη χάρη και ο Δημήτρης φρόντισε να ταράξει τα νερά ποικιλοτρόπως, ώστε να αποφύγει συζήτηση για την υγεία που πάει από το κακό στο χειρότερο. Ισως να προτιμήσει ακόμη και την ηρωική έξοδο, αντί να χρεωθεί καταστάσεις για τις οποίες δεν είναι έτσι κι αλλιώς υπεύθυνος, αφού δεν ασχολήθηκε ούτε κατ' ελάχιστο!

Εξαιρετική τακτική Δημήτριε, αλλά δεν πιάνει πάντα!

Αλλο "υγιής" υπουργός τουρισμού και άλλο "τουρίστας" υπουργός υγείας!

2 σχόλια:

Homo Sapiens είπε...

Υπάρχουν πολλά παραδείγματα για να αποδείξει κανείς ότι, όντως, πρόκειται για τον απόλυτο Mr. Nothing...

αλλά δεν μπορώ να μην αναφέρω το κορυφαίο που είπε (αναφερόμενος στην προοπτική μετακίνησής του από το Υπουργείο Υγείας):επιθυμώ να πάω σε ένα πιο μάχιμο Υπουργείο!

μάλλον εκεί στο Υγείας είναι όλα λυμένα και βαριούνται...Καλά πλάκα μας κάνει

Μήπως σιγά σιγά πρέπει να τελειώνει ο "βιοιστορικός του κύκλος" (αν με πιάνεις?) :)
την καλησπέρα μου....

ο δείμος του πολίτη είπε...

Έτσι, όμως, μένει ατσαλάκωτος τόσα χρόνια. Έυπνοι χειρισμοί μόνο και μόνο για επικοινωνιακούς λόγους.