23 Φεβ 2009

Η είδηση ...


Η είδηση δεν είναι ότι (ξανα)δραπέτευσε ο Παλαιοκώστας. Σιγά να μην καθόταν μέσα! Η παγκόσμια "πιάτσα" των φυλακών λέει ότι όταν μια απόδραση πετυχαίνει, πάντα υπάρχει κάποιος που το ξανακάνει τουλάχιστον μια φορά! Πόσο μάλλον σε μια χώρα που ΠΟΤΕ δεν παίρνει μέτρα για να διορθώσει κακώς κείμενα.


Παρόλα αυτά η είδηση δεν είναι αυτή.


Η είδηση , και επομένως και η πολιτική ευθύνη, είναι πως σε ένα σωφρονιστικό ίδρυμα δυναμικότητας 600 ατόμων κρατούνται πάνω από 2.000 κρατούμενοι!


Πάλι καλά που (ξανα)έφυγαν μόνο 2!

3 σχόλια:

ο δείμος του πολίτη είπε...

Δηλαδή πάλια καλά που δραπέτευσαν μόνο 2Χ2 (ευτυχώς δεν ήταν 4Χ4). Μήπως όμως εντάσσεται στη λογική της κυβέρνησης για αποσυμφόρηση των φυαλκών;

spallantzas είπε...

για τους φίλους του Korydallos.blogspot.com που θεώρησαν "κλοπή" την εικόνα που έβαλα στο post (αγνοώντας βέβαια ότι αναφέρεται έτσι κι αλλιώς η πηγή) και επειδή δεν επιτρέπουν εκεί σχόλια, θεώρησα ότι θα καταλάβαιναν ότι δεν την έβαλα τυχαία, αλλά ουσιαστικά σαν ένα λινκ στο blog τους.

Ανώνυμος είπε...

όχι δεν το νιώσαμε έτσι, διαβάζουμε το blog σας από παλιά, ήταν χαρά μας το όλο θέμα. Απλά νιώθαμε οικεία με εσάς και το γράψαμε έτσι, γι αυτό και βάλαμε και την ανάρτηση σας στο δικό μας blog, με link. Συγνώμη για την σύγχυση.