22 Μαΐ 2009

Θέατρο του παραλόγου...

Ποιο έχουμε πει πως είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα της "ελληνικής" οικονομικής κρίσης, συνέπεια φυσικά της κυβερνητικής πολιτικής αλλά και της διάλυσης του Ελληνικού Δημοσίου? Το ότι το Δημόσιο χρωστάει και της ... Μιχαλούς! Και δεν πληρώνει! Όχι απλά δεν πληρώνει έγκαιρα! Δεν πληρώνει καθόλου!

Μεταξύ άλλων το Δημόσιο χρωστάει και στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Πάνω από ενάμισυ Δις ευρώ! Είπατε τίποτα?

Ε λοιπόν σήμερα κάποιοι, μεταξύ των οποίων και ο αγαπητός "κόβω δένδρα" Νικήτας, πανηγυρίζουν! Πανηγυρίζουν γιατί λέει το Δημόσιο συμφώνησε να καταβάλλει τα χρωστούμενα! Ναί! Μέγαλη νίκη! Ακούστε τώρα και το πως : Οκτώ ισόποσες δόσεις . Μιά τώρα στις 31. 05.09 και άλλες 7 την πρώτη κάθε χρόνου τα επόμενα επτά (!!!) χρόνια!

Θα τρελαθώ! Μήπως έκοψαν και μεταχρονολογημένες επιταγές?

4 σχόλια:

Orestis είπε...

Και πάω στοίχημα ότι το δημόσιο θα σταματήσει να πληρώνει για τα επόμενα επτά χρόνια και θα μεταθέσει τις οφειλές αυτές για μετά την επταετία που θα έχει ξεχρεώσει τις προηγούμενες!!!
ΣΤΑΝΤΑΡ!!!

gpapoul είπε...

εδώ ετοιμάζονται να κάνουν και διορισμούς λένε...

tractatus είπε...

Ηθελα ναξερα αν οι Ελληνες Πολίτες κατέφευγαν στο Ευρωπαικό δικαστήριο θα μπορούσαν να αποζημιωθούν για μια σειρά καθυστερήσεις του ελληνικού δημοσίου όπως καταβολές μισθών, νόμιμοι διορισμοί και καθυστερήσεις, αποζημιώσεις για θέματα που το κράτος τους έχει βλάψει, καταχρήσεις μέσα απο κακή εφαρμογή νόμων κ.α. Ηδη πρέπει να είμαστε γνωστοί πελάτες για διάφορα θέματα...

spallantzas είπε...

@tractatus
εγώ λέω, όσοι μας χρωστάει το δημόσιο, να σταματήσουμε να πληρώνουμε φόρους.