2 Ιουλ 2009

... ε ρε γλέντια .... part 2

Μαθαίνω (αλλά σύντομα θα έχω και τα στοιχεία στα χέρια μου) ότι το φαγοπότι στο Δήμο Ναυπλίου με το "portal" και την κοινωνία της πληροφορίας, μας ήρθε "πακέτο" από την περιφέρεια και αφορά συνολικά 5 πόλεις. Υποψιάζομαι, χωρίς να έχω ακόμη στοιχεία, ότι αφορά τις 5 πρωτεύουσες των νομών και επομένως είναι 5 φορές το 1,3 εκ. €!!!

Μαθαίνω επίσης ότι την εισήγηση στο δημοτικό συμβούλιο έκανε υπάλληλος (προς θεού δεν φταίει σε τίποτα ο άνθρωπος!!) του Δήμου και όχι Δημοτικός Σύμβουλος όπως είθισται! Βέβαια όλοι κατάλαβαν στη συνέχεια ποιος αιρετός το προωθεί! Το πλέον αστείο και συνάμα κωμικοτραγικό (έως προκλητικό ) της υπόθεσης είναι το επιχείρημα το οποίο ακούστηκε από την πλειοψηφία στην αντίδραση για το ύψος του προϋπολογισμού:

" Μα δεν θα βάλουμε δραχμή από την τσέπη μας ! Είναι λεφτά της ΕΕ"!!!

Ζήτω το ελληνικό δαιμόνιο ! Πάλι τους πιάσαμε Κώτσους εκεί στην ΕΕ!

Και δε μου λες ρε φίλε! Που τα βρίσκει τα λεφτά η ΕΕ? Πέφτουν από τον ουρανό? Δεν είναι των Ευρωπαίων φορολογουμένων πολιτών? Μήπως , λέω μήπως, τυχαίνει να είμαστε και εμείς εδώ στο Ελλάντα Ευρωπαίοι πολίτες?

Μαθαίνω επίσης ότι η ανάδοχος εταιρεία θα έχει εκτός από την ανάπτυξη και συντήρηση του Portal για 5 χρόνια (!) και την εμπορική του εκμετάλλευση για το ίδιο χρονικό διάστημα! Δηλαδή εκτός από το 1,3εκ € (ή όσο προκύψει τέλος πάντων μετά την έκπτωση σε έναν διεθνή διαγωνισμό, αν γίνει τέτοιος) ο ανάδοχος θα ... κονομήσει και από διαφήμιση όλων αυτών που θα καταχωρούνται στο portal!

Ο δήμος Ναυπλίου αλήθεια τι όφελος θα έχει? Αυτό θυμίζει λίγο εκείνο το κλασικό " τα δικά μας , δικά μας και τα δικά σας, δικά μας"!

Αυτά για 2η δόση ! Θα επανέλθω και προειδοποιώ προς πάσα κατεύθυνση! "Φορτώνω" πολύ αυτή τη φορά! Και αν το πάρκιγκ στο λιμάνι ήταν σκάνδαλο, ετούτο με το portal είναι ... κακούργημα ισάξιο αυτών του .... Χριστοφοράκου! Να προσέξουν λοιπόν αυτοί που το σιγοντάρουν, γιατί ...δεν έχουν διπλή υπηκοότητα!!!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπορείτε να βάλετε λινκ προς το προηγούμενο άρθρο στην κορυφή του παρόντος, ώστε να υπάρχει μία συνέχεια στην κάλυψη;

Έφυγε για το buzz :)

Το χάλι μας το μαύρο! Άντε και μπας και προλάβουμε και άλλους καλοθελητές.

spallantzas είπε...

@vegasthedog
done!

Orestis είπε...

Για σου αθάνατο ελλάντα!!!
Τώρα καταλαβαίνω γιατί σκοτώνεις τα παιδιά σου... καλά τους κάνεις. Τα θέλει ο κώλος τους!