3 Ιουλ 2009

... ε ρε γλέντια ... part 7 ...reloaded

Φτάσαμε αισίως στο 7ο μέρος του ... γλεντιού στο Δήμο Ναυπλίου! Και δυστυχώς τα σοβαρότερα ...έπονται! Ας αφήσουμε λίγο την πανελλήνια αρπαχτή κι ας επιστρέψουμε στο μικρόκοσμο της ... διψασμένης (και με γαστρεντερίτιδα λόγω νερού αλλά και ανεξόφλητων λογαριασμών) πόλης μας.
Ο Κώστας ο αιρετικός δίνει στο μπλόγκ του μια ακόμη πλευρά της κωμικοτραγικής αυτής ιστορίας, την οποία σίγουρα λίγοι ξέρουν και πάντως σίγουρα δεν ήξεραν οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας, όταν ψήφιζαν για το 1.309.000 €!
Γράφει λοιπόν ο Κώστας:

" Ε! λοιπόν η ΔΕΤΑΝ έχει λάβει απόφαση επί τούτου. Εχει αποφασίσει να δημιουργήσει ένα τουριστικό site για το Ναύπλιο και έχει συμφωνήσει να καταβάλει ένα κάπως μικρότερο ποσό από τα 1.309.000 ΕΥΡΩ. Είχε λοιπόν συμφωνήσει με τεως Δημοτικό Σύμβουλο και τέως Αντιδήμαρχο, που, είπαν, ότι κάνει αυτή τη δουλειά, να του καταβάλει το ποσό των 3.000 ΕΥΡΩ για τον ιστότοπο τουρισμού της πόλης."

Δεν γνωρίζω τι ακριβώς περιελάμβανε η πρόταση της ΔΕΤΑΝ, υποψιάζομαι ότι θα ήταν κάτι πολύ ... φτωχομπινέδικο μπροστά στο χρυσοποίκιλτο site του 1,3 εκ. το οποίο - φήμες λένε - ότι θα σας ψήνει και καφέ μέχρι να επιβεβαιώσει την πιστωτική σας κάρτα και να κλείσει την διανυκτέρευση στο "Ναυπλία Παλλάς"! Δεν είδα πάντως να θίγεται ο συμπαθής πρόεδρος της ΔΕΤΑΝ και δημοτικός σύμβουλος, όταν συνάδερφοί του τον ... έστειλαν αδιάβαστο με την πρόταση τους!
Υστερόγραφο 1: Φίλες και φίλοι συνιστολόγοι... εξ αθηνών και υπολοίπου Ελλάδος ορμώμενοι! Σας ζητώ συγγνώμη που σας ενοχλώ την ώρα της σοβαρότατης απασχόλησης σας, αλλά σας ικετεύω. Ριξτε μια ματιά στο θέμα μας και αφιερώστε 2-3 γραμμές στα μπλογκς σας. Είναι σχεδόν βέβαιο πως θέλουν να την κάνουν και στην περιοχή σας την αρπαχτή. Αφήστε τον Τσουκάτο και του άλλους, αυτοί τα πήραν, τα δώσαν , πάνε! Εδώ μιλάμε για εκατομμύρια ζεστό χρήμα των Ευρωπαίων-Ελλήνων φορολογουμένων που κάτω από τη μύτη ετοιμάζεται να πάει (με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα μέχρι τον Μάρτιο του 2010, δηλαδή μέχρι να τους πάρει και να τους σηκώσει) στις τσέπες ημετέρων.
Υστερόγραφο 2 : Κύριε Βουλευτά Αργολίδος! Το "ημετέρων" αφορά και πασόκους φίλους σας! Μήπως πρέπει να ασχοληθείτε και εσείς λίγο, για να μην βρεθείτε προ δυσάρεστων εκπλήξεων? Γιατί τα εδιαφέροντα στοιχεία έρχονται πια με ταχύτητα φωτός στο mail μου!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Για το Υστερόγραφο προς τον Βουλευτή.
Μήπως θά ήταν καλύτερα να απευθύνεται η έκκλησή σου και προς το αποσπασμένο προσωπικό του λόγω των γνωριμιών τους με συγκεκριμένο παράγοντα του Δήμου;
Δεν το βλέπω να ενεργοποιείται.