8 Σεπ 2009

Μπεεεεεε....

Αυτό θα πει ολοκληρωτισμός!
Περιοδικό έχουμε ... διαγωνισμό κάνουμε... υποψηφιότητα βάζουμε ... ψηφίζουμε ... πρώτη βγαίνουμε ... πολιτικός της χρονιάς αυτοανακηρυσσόμαστε!
Ήθελα να ήξερα ... δεύτερη υπήρχε?

Συμπέρασμα : Αν το ελληνικό "πολιτικό σύστημα" αδυνατεί να πιάσει στο σύνολο το σφιγμό της κοινωνίας, οι πολιτικές εκφράσεις της κάθε είδους Αριστεράς έχουν παρανοήσει εντελώς!

Γιατί όπως γράφει σήμερα ο Πάσχος Μανδραβέλης στην Καθημερινή " ... ο αριστερός μηδενισμός γίνεται παραλογισμός, διότι δεν ζητεί ψήφους για να κυβερνήσει ή να συνεργαστεί σε μια κυβέρνηση. Ζητεί ψήφους για να μην υπάρχουν ισχυρές κυβερνήσεις, δηλαδή για να μην κυβερνήσουν οι άλλοι! Λειτουργεί δηλαδή όπως ο Ελληνας αγρότης στο γνωστό ανέκδοτο: «Κατέβηκε ο Θεός σε μια αγροτική περιοχή και ρώτησε κάθε γεωργό την επιθυμία που θα ήθελε να του ικανοποιήσει. Ο Γερμανός παρακάλεσε να του δώσει ένα άλογο, ο Γάλλος μια αγελάδα, ο Ιταλός μια κατσίκα και τελευταίος ο Ελληνας ζήτησε απλώς “να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα”".

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ελα μου που τα γκρουπούσκουλα του έκαναν report και του μπλόκαραν τα σχόλια για την Μις ΚΚΕ 2009 Μις Λιάνα Κανέλη!

Τέτοια δημοκρατικά...

Ανώνυμος είπε...

Ελα μου που τα γκρουπούσκουλα του έκαναν report στο Facebook και του μπλόκαραν τα σχόλια για την Μις ΚΚΕ 2009 Μις Λιάνα Κανέλη!

Τέτοια δημοκρατικά...