8 Οκτ 2009

Φάουλ Νο1

Πρώτη κίτρινη κάρτα! Το έγραφα χθες το πρωί , έγινε χθες βράδυ.

Ο νέος υφυπουργός υποδομών  Γιάννης Μαγκριώτης, την  ώρα που όλοι οι συνάδερφοί του (ακόμη και ο πρωθυπουργός) ήταν στα γραφεία τους ως αργά το βράδυ, αυτός συμμετείχε σε τηλεοπτικό πάνελ, το οποίο μάλιστα δεν τον αφορούσε στο ελάχιστο, ούτε σαν υπουργό, ούτε καν σαν στέλεχος του ΠΑΣΟΚ αφού αφορούσε κυρίως το συνεχιζόμενο ξεκατίνιασμα μεταξύ των νεοδημοκρατών μετά το εκλογικό στραπάτσο.

Αποτέλεσμα ο κ.Μαγκριώτης όχι απλά να συμμετέχει σε μια άχρηστη συζήτηση (και μάλιστα κάποιες φορές με ειρωνική διάθεση) αλλά κάποια στιγμή να απαντά και -το χειρότερο- να δεσμεύεται για ζητήματα απασχόλησης , επιδομάτων και ασφαλιστικού που δεν είναι της αρμοδιότητας του και να απολογείται για ζητήματα που δεν ευθύνεται η νέα κυβέρνηση.

Το ξέρω πως η οξεία "τηλεπαραθυριτιδα" είναι βαριά ασθένεια! Δεν πάει όμως άλλο. Αν δεν μπορούμε να τη θεραπεύσουμε, ας βρούμε τουλάχιστον κάποιους υγιείς για τις κατάλληλες θέσεις! Το επισημαίνω τώρα που είναι ακόμη νωρίς!

Update 9.10.09 10.28am
Ο Γιάννης Μαγκριώτης απάντησε - κατά τη γνώμη μου ανεπιτυχώς - εδώ. Επισημαίνω το εξής . Λέει ο υπουργός:

" Συμφωνείτε ότι δεν πρέπει να κρυβόμαστε, ιδιαίτερα οι συμμετέχοντες στην Κυβέρνηση?"

Απαντώ : Όχι δεν συμφωνούμε! Δεν πρέπει να σας βλέπει ούτε ο ήλιος αυτή την ώρα! Δουλειά, δουλειά και πάλι δουλειά! Και τα κανάλια δεν είναι δουλεια τέτοιες ώρες, τις πρώτες της διακυβέρνησης. Όταν θα παραξεις έργο, βγες να το πεις.

5 σχόλια:

Στέλιος είπε...

Πέστα! Από χθες το βράδυ το έχω αναρτήσει! Μα δεν είχε δουλειά στο υφυπουργείο του?

alzap είπε...

Μπράβο, ακριβώς όπως τα λες!

citizen είπε...

Ο Μαγκριωτης παρολο που ειναι εξυπνος, ικανος, και οξυνους κακως παραβρεθηκε στο Ν.Δημοκρατικο ξεκατινιασμα, και μαλιστα χωρις να εχει υποχρεωση να απαντα λεπτομερως σε θεματα αλλων υπουργειων.

citizen είπε...

Επι του πιεστηρίου.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μου το βράδυ θα απολαυσουμε τον Σωτηρόπουλο μαινόμενο κατά Ελσας κ.λ.π. στο ΜΑΧ στις ειδησεις στις 9.30
θα γινει της τρελης το πανηγυρι στη Ν.Δ. στην Αργολιδα, και βεβαια φανταστειτε τι εχει να παθει ο Σωτηροπουλος του χρονου-απο Ελσα,Κρανια,Μπομπου- αν τολμησει και κατεβει στις νομαρχικες...........
Θα γελασουμε πολυ ετσι οπως τα εκαναν...........

Στέλιος είπε...

Για να μην είμαστε εντελώς άδικοι, σήμερα το πρωί, ο Μαγκριώτης μου έστειλε με mail μία ευγενέστατη απάντηση που, αν μη τι άλλο, δείχνει αμεσότητα: http://aratepylas.blogspot.com/2009/10/blog-post_2045.html