10 Οκτ 2009

Πιο Σοβαροί

Τελικά στο Υπουργείο Οικονομικών είναι πιο σοβαροί από το ... " Γραφείο Πρωθυπουργού".

" Οι ενδιαφερόμενοι με οικονομικές ή νομικές σπουδές για τη στελέχωση των γραφείων του Υπουργού και του Υφυπουργού Οικονομικών καλούνται να αποστείλουν βιογραφικά σημειώματα το αργότερο έως την Παρασκευή 16/10/2009.
Τα βιογραφικά σημειώματα θα αποσταλούν αποκλειστικά στην ειδική ηλεκτρονική διεύθυνση: cvmin@mnec.gr
Οι θέσεις που πρόκειται να πληρωθούν είναι σύμφωνα με τα όσα η Ελληνική νομοθεσία ορίζει (Προεδρικό Διάταγμα 63/2005) οι εξής:
Θέσεις μετακλητών υπαλλήλων
Θέσεις υπαλλήλων δημοσίου τομέα
Ενιαίες θέσεις ειδικών συμβούλων-συνεργατών
Θέσεις προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου
Προτεραιότητα θα δοθεί σε όσους κατέχουν, εκτός από πτυχίο Ανώτατης και Ανώτερης Εκπαίδευσης, μεταπτυχιακό ή διδακτορικό δίπλωμα και αποδεδειγμένη εργασιακή εμπειρία στις παρακάτω ενδεικτικές θεματικές ενότητες..."
Αναφέρουν δηλαδή θέσεις, αντικείμενο εργασίας,προσόντα και σειρά προτεραιότητας. Δίνουν ειδική  ηλεκτρονική διεύθυνση για αποκλειστική αποστολή βιογραφικών και προπάντων ζητούν εργασιακή εμπειρία.

2 σχόλια:

ο δείμος του πολίτη είπε...

Όπως το κατάλαβα, το Γραφείο Πρωθυπουργού θέλει μέσα από την προκήρυξη να επανδρώσει όλες τις μετακλητές θέσεις (ειδικούς συνεργάτες κλπ) για το λόγο αυτό γράφει "Γραμματείες".

Ανώνυμος είπε...

Μία μικρή επισήμανση για να το έχουμε στο νου μας. Η απαίτηση κρυπτογραφίας και πιστοποίησης [1] εξακολουθεί να μην πληροίται στο plain mail, παρά το γεγονός ότι έχει γίνει κανόνας.

Την καλημέρα μου.


[1] http://en.wikipedia.org/wiki/HTTP_Secure