27 Σεπ 2006

Την ώρα που κάποιοι απεργούν , καποιοι αμετανόητοι …κουρεύουν!

Για δεύτερη εβδομάδα οι δάσκαλοι , οι πιο κακοπληρωμένοι παγκοσμίως εκπαιδευτικοί, συνεχίζουν την απεργία τους με αποκορύφωμα το σημερινό πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο σήμερα στην Αθήνα.

Η “κόμησσα” Μαριέττα , που τόσο ευαίσθητη δηλώνει για διάλογο ,εξακολουθεί κλεισμένη στον “πύργο” της στην Μητροπόλεως και αρνείται να συζητήσει με τον οποιονδήποτε.

Την ίδια στιγμη μια είδηση- που θυμίζει άλλες εποχές - περνάει στα ψιλά.

Στο Γυμνάσιο των Βασιλικών ( τι σύμπτωση και αυτή !!) ο γυμνασιάρχης απέβαλλε 25 μαθητές με το αιτιολογικό ότι έπρεπε να κουρευτούν !!!! Αιτιολόγησε μάλιστα την απόφαση του μπροστα στις κάμερες , λέγοντας ότι ” αν δεν μαθουν τα παιδιά απο μικρά να υπακούν σε κανόνες τετοιους , όταν μεγαλώσουν θα γίνουν ατίθασα” !!!

Ο Σύλλογος Γονέων του σχολείου αντέδρασε αμέσως και έκανε αναφορά στους προϊσταμένους του “κυρίου” αυτού , ενώ προτίθεται - και καλα θα κάνει - να κινηθεί και δικαστικά εναντίον του.

Φοβάμαι πως θα γίνω πολύ κακός , αλλά μερικές φορές πιστεύω πως τέτοιες απαράδεκτες συμπεριφορές πρέπει να πληρώνονται με το ίδιο νόμισμα απο την τοπική κοινωνία.

Τι μπορει να σημαίνει αυτό ? Πολύ απλά.

” Πίσσα και πούπουλα” !!!

Πρωτη δημοσίευση : diablog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: