19 Μαρ 2007

Ποδήλατα στο Μετρό.

Κι όμως ! Στην Ελλάδα του 2007 συμβαίνει και αυτό! Απαγορεύονται τα ποδήλατα στο Μετρό της Αθήνας, ενώ επιτρέπονται σε όλη την Ευρώπη, και παρόλο που το τελευταίο βαγόνι κάθε συρμού είναι διαμορφωμένο να δέχεται ποδήλατα.

thumb-afisa_606_outlines.jpgΤελευταίο περιστατικό αυτό που περιγράφει ο blogger null στο ιστολόγιο του “Singensanggesungen“.
Πριν μόλις 10 μέρες η ΑΜΕΛ ανακοίνωσε ότι θα επιτρέψει πιλοτικά την είσοδο των ποδηλάτων στο μετρό συγκεκριμένες μέρες και ώρες (!) Οι ποδηλάτες της Αθήνας αντιδρούν και πιέζουν συνεχώς για την πλήρη απελευθέρωση του ποδηλάτου στο μετρό. Μπορούμε όλοι να συμβάλουμε σε αυτό. Μια πρόταση δράσης έχει προωθηθεί έδω και καιρό απο την ” Οικολογική Αθήνα”.

“1. Κατέβασε το έντυπο παραπόνων της Αττικό Μετρό από εδώ και τύπωσέ το. Εναλλακτικά μπορείς να το ζητήσεις από το ίδιο το “Γραφείο Επικοινωνίας με τον Πολίτη” της Αττικό Μετρό Α.Ε.

2. Συμπλήρωσε το έντυπο με δικά σου λόγια. Μην ξεχάσεις να γράψεις τα στοιχεία σου.

3. Κατάθεσέ το στο “Γραφείο Επικοινωνίας με τον Πολίτη” της Αττικό Μετρό Α.Ε, σταθμός Σύνταγμα, αριστερή είσοδος από την Πλατεία, ανοιχτό καθημερινές από 9:00 πμ μέχρι 8:00 μμ. Μην ξεχάσεις να πάρεις αριθμό πρωτοκόλλου! Η Αττικό Μετρό Α.Ε. είναι υποχρεωμένη να δεχτεί το έντυπο παραπόνων και να σου στείλει απάντηση στη διεύθυνση
που έδωσες.”

Εμείς να στείλουμε και ένα μήνυμα στον “Μισέλ” : Ο “ξάδερφος” , ο “καταλληλότερος ” ντε, απόκτησε πρόσφατα “πράσινες ευαισθησίες”. Εσύ ? Τίποτα?

Πρώτη δημοσίευση : diablogXpress

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

geia,epeidi endiaferomai,alla den uparxei to entupo sto link,mipws ksereis p mporw na to vrw?

stefan είπε...

@ανώνυμο
το έντυπο υπάρχει ΕΔΩ