24 Δεκ 2008

Αντί για κάλαντα...

Ο χρόνος τελειώνει! Ένας χρόνος δύσκολος, όπως όλοι οι τελευταίοι. O καινούργιος που έρχεται προμηνύεται ακόμη πιο δύσκολος. Όμως μάθαμε πια να προχωράμε. Μάθαμε εδώ στα "δρομάκια" του διαδικτύου και της blogoσφαιρας να βρισκόμαστε, να επικοινωνούμε, να διαλεγόμαστε, να κινητοποιούμαστε. Μάθαμε να ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ, μάθαμε να ΟΡΓΑΝΩΝΟΜΑΣΤΕ, μάθαμε να ΞΕΣΗΚΩΝΟΜΑΣΤΕ! Έχουμε πολλά να μάθουμε και να κάνουμε ακόμη.

Σε όλους αυτούς που γνωριστήκαμε μέσα από αυτή τη συναρπαστική διαδικασία, σε όλους αυτούς που πέρασαν , διάβασαν και σχολίασαν σε αυτό το ιστολόγιο, σε όλους αυτούς που μου πρόσφεραν απλόχερα πληροφορία, γνώμη και ιδέες στα δικά τους ιστολόγια, εύχομαι να συνεχίσουμε ...

... keep on rolling on the river ...!



Το τραγούδι υπάρχει σε τρεις εκδοχές για κάθε ηλικία : το πρωτότυπο των CCR για τους μεγαλύτερους, η εκδοχή του Ike και της Tina Turner για τη γενιά μου, και η διασκευή της Beyonce για τους νεότερους. Καλές Γιορτές σε όλους!

6 σχόλια:

Παναγιώτης Παπαχατζής είπε...

Χρόνια πολλά και καλά Στέφανε! Ελπίζω να συνεχίσουμε και το 2009 το ίδιο δυνατά.

Υ.Γ Γαμώ την αυτοοργάνωση. Σας γνώρισα και τώρα άντε να ξεκολλήσω! :-)

sikam είπε...

Στέφανε
Χρονια πολλά γερά και αγωνιστικά
ελπίζω κάποτε να βρεθούμε και απο κοντά
Με φιλικούς χαιρετισμούς
Μάκης

tractatus είπε...

Εγω κρατώ το "Ξεσηκωθείτε" για αργότερα....φυσικά....:)
Προς το παρόν ευχές, ευχές και πάλι ευχές...Πάντως δεν θα πλήξουμε το 2009. Εχουν να δούνε τα ματάκια μας...πολλές αυτοοργανώσεις.
:))))

ο δείμος του πολίτη είπε...

Μαθαίνουμε να αμφισβητούμε και να αντιδράσουμε στην εσκαμμένη προπαγάνδα. Αυτό είναι ίσως το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο από μία γενιά που τις έμαθαν απλά να υπακούει στο όνειρο που χάραζαν για το μέλλον της οι κυβερνήσεις.

Χρόνια σου Πολλά, γεμάτα ευτυχία, δύναμη, δημιουργικότητα και κριτική διάθεση.

molemou είπε...

καλα χριστουγεννα

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια πολλά και δημιουργικές στιγμές, αγαπητέ φίλε. Να είσαι καλά!!