14 Μαΐ 2009

Κινέζικα ...


Πάντα μου άρεσε η σημειολογία.... ειδικά στα πασοκικά! Ε λοιπόν δείτε τώρα!

Ο Παπανδρέου αποφασίζει αυτές τις ώρες για το ευρωψηφοδέλτιο. Έχουν ειδοποιηθεί διπλάσιοι (μπορεί και τριπλάσιοι) υποψήφιοι να ... ετοιμάζουν δικαιολογητικά. Κάποιοι μάλιστα κόντεψαν να ... πέσουν από την καρέκλα του γραφείου τους, όταν άκουσαν στην άλλη γραμμή του τηλεφώνου το "γραφείο ΓΑΠ" να τους ζητά να ... ετοιμάζονται!

Κατόπιν ο ΓΑΠ θα ταξιδέψει στην ... Κίνα. Και θα επιστρέψει στην ... Πάτρα από όπου παραδοσιακά ξεκινάει τις προεκλογικές του εκστρατείες και όπου προφανώς - το βράδυ της Κυριακής - θα παρουσιάσει τους υποψήφιους του ευρωψηφοδελτίου, που θα έχει ανακοινωθεί νωρίτερα την ίδια μέρα.

Υπό ομαλές πολιτικές συνθήκες και με βάση τη ...σημειολογία δεν θα ήταν έκπληξη αν ο επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου ήταν ... Κινέζος! Και πολύ καλά θα έκανε! Γιατί πέρα από την επιβεβαίωση της αποτελεσματικότητας της πρακτικής "κλωτσιά προς τα πάνω", τα πολιτικά οφέλη τόσο στο εσωτερικό, όσο και στην Ευρώπη, θα ήταν εξόχως εντυπωσιακά! Κοινώς θα τους ... παίρναμε και τα σώβρακα!

Επειδή όμως ο Χριστοφοράκος καταθέτει στον εφέτη ανακριτή στις 20/5 και δεν τόχει για πολύ να "δώσει" 2-3 πασοκικά ... κινέζικα ονόματα για να γλυτώσει την προφυλάκιση, και επειδή οι δημοσκοπήσεις θα δημοσιεύονται μέχρι την παραμονή της εκλογής, οι πιθανότητες να είναι πρώτος ... Κινέζος πέφτουν στο 50-50!

Ίσως τελικά να καταλήξουμε σε ... Κινέζα!

4 σχόλια:

aeroxeimarros είπε...

Μην ασχολείσαι καν, άδικος κόπος...

spallantzas είπε...

@aeroxeimarro
απλά κοιτάζω και εγώ τον ...καιρό! την ...μπόρα που έρχεται!

aeroxeimarros είπε...

χαχαχαχαχα!

Ευάγγελος είπε...

Ο... Κομφούκιος θα κάνει το θαύμα του!... Αλλά για να στεριώσει, πρέπει να βάλουμε κι εμείς το χεράκι μας, όχι μόνο το...'Αγιο Πνεύμα (του ΓΑΠ εννοείται!!)